Guess

GU7491 dark havana / gradient brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Guess
Merk kleurnaam dark havana / gradient brown
Merk product code GU7491
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Cat eye

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij volwassenen past? Dan is de GU7491 van Guess een uitstekende keuze. Met zijn cat eye-vorm en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril elegantie en klasse uit.

De bruine kunststof lens van de GU7491 biedt niet alleen een trendy look, maar beschermt je ogen ook tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-bescherming van 100% hoef je je geen zorgen te maken over je ooggezondheid.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. De donkere Havana-kleur in combinatie met de gradient bruine kleur van de lens geeft de GU7491 een unieke uitstraling.

Guess, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. Met de GU7491 zonnebril voeg je een vleugje glamour toe aan je outfit, of het nu voor een dagje op het strand is of een chique evenement.

Wacht niet langer en bestel nu de GU7491 zonnebril voor een onweerstaanbare look. Bescherm je ogen met stijl en geniet van de complimenten die je zult ontvangen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies