Guess

GU7459 black/other / gradient or mirror violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Paars
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Guess
Merk kleurnaam black/other / gradient or mirror violet
Merk product code GU7459
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de GU7459 van Guess een uitstekende keuze. Met zijn paarse lens en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril een trendy en moderne uitstraling uit.

De GU7459 is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor de lens als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. De paarse lens, met zijn 100% UV-bescherming, beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft deze zonnebril ontworpen met oog voor detail. De merk kleurnaam "black/other / gradient or mirror violet" geeft aan dat de zonnebril een prachtige combinatie van zwarte en andere kleuren heeft, met een subtiele overgang naar een spiegelende violette tint.

Met zijn ronde vorm is de GU7459 een tijdloos accessoire dat bij elke outfit past. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze zonnebril voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid.

Maak een fashion statement en bescherm tegelijkertijd je ogen met de GU7459 van Guess. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies