Guess

GU7459 Black brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Guess
Merk kleurnaam Black brown
Merk product code GU7459
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw volwassen stijl past? Dan is de GU7459 van Guess echt iets voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

De GU7459 heeft een prachtige bruine lens die niet alleen je ogen beschermt tegen fel zonlicht, maar ook een trendy uitstraling geeft. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De pootjes van de zonnebril zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze comfortabel op je gezicht rusten.

Guess is een bekend merk dat synoniem staat voor stijl en kwaliteit. De GU7459 is geen uitzondering. Met de merknaam "Black brown" en de productcode GU7459 laat deze zonnebril zien dat je oog hebt voor mode en kwaliteit.

Het volledig omrande montuur van de GU7459 geeft een retro en trendy uitstraling. De ronde vorm van de zonnebril past bij verschillende gezichtsvormen en voegt een vleugje speelsheid toe aan je look.

Naast stijlvolle looks biedt de GU7459 ook uitstekende UV-bescherming. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Dus geniet van de zon zonder je zorgen te maken over je ogen.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel trendy als functioneel is, dan is de GU7459 van Guess de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geef je outfit een fashionable upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies