Guess

GU00003 shiny black / green mirror

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Guess
Merk kleurnaam shiny black / green mirror
Merk product code GU00003
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Piloot

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect past bij volwassenen? Dan is de GU00003 van Guess de ideale keuze voor jou. Met zijn groene lens en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril stijl en klasse uit. Het materiaal van zowel de lens, het montuur als de pootjes is hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De shiny black kleur in combinatie met de groene spiegelende lens geeft deze zonnebril een unieke uitstraling.

Naast zijn trendy design biedt de GU00003 ook uitstekende UV-bescherming. Met een UV-bescherming van 100% kun je met een gerust hart genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon lekker buiten wandelt, deze zonnebril zorgt ervoor dat je ogen optimaal beschermd blijven.

De GU00003 is een pilootmodel, wat betekent dat het een tijdloze vorm heeft die bij elke gezichtsvorm past. Of je nu een rond, ovaal of hoekig gezicht hebt, deze zonnebril zal je altijd flatteren. Met het Guess-merk ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De merknaam "shiny black / green mirror" geeft aan dat deze zonnebril een echte eyecatcher is.

Wacht niet langer en voeg de GU00003 toe aan je collectie. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en uitstekende UV-bescherming is deze zonnebril een must-have accessoire voor elke fashionista. Bestel nu en geniet van de zon in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies