GRECH and CO

Sustainable Sunglasses Kids Golden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Keurmerken CE
Kleur lens Bruin
Materiaal Gerecycled Plastic
Materiaal lens Gerecycled plastic
Materiaal montuur Gerecycled plastic
Materiaal pootjes Gerecycled plastic
Merk Grech and Co
Merk kleurnaam Golden
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

De Sustainable Sunglasses Kids zijn perfect voor de jonge fashionista's van vandaag. Deze zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled plastic, dragen ze bij aan een betere toekomst voor onze planeet.

Met een volledig omrand montuur en ronde vorm, geven deze zonnebrillen een trendy en speelse uitstraling aan elke outfit. De bruine lens voegt een vleugje warmte toe aan de look, terwijl de gouden kleurnaam van het merk Grech and Co een vleugje luxe toevoegt.

Naast stijlvol en trendy, bieden deze zonnebrillen ook de nodige bescherming. Met UV400-bescherming zijn de ogen van je kinderen beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Bovendien dragen de zonnebrillen het CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Maar dat is niet alles. Door te kiezen voor gerecycled plastic als materiaal voor de lens, het montuur en de pootjes, draag je bij aan een circulaire economie. Deze zonnebrillen zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk.

Geef je kinderen de beste bescherming en stijl met de Sustainable Sunglasses Kids. Kies voor duurzaamheid en laat ze stralen met deze trendy zonnebrillen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 39,96 Normale prijs 49,95
vanaf Vanaf 36,00 Normale prijs 45,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies