Fossil

3100/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Fossil
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3100/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Vierkant

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw volwassen stijl past? Dan is de 3100/S van Fossil een absolute must-have. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een vierkante vorm, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling.

De lens van de 3100/S is volledig zwart van kleur, wat zorgt voor een mysterieuze en chique look. Zowel de lens als het montuur en de pootjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor de zonnebril lichtgewicht en comfortabel is om te dragen.

Met een UV-bescherming van 100% ben je met de 3100/S verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een terrasje pakt in de stad, jouw ogen blijven beschermd en je ziet er tegelijkertijd geweldig uit.

De 3100/S is voorzien van een volledig omrand montuur, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Het merk Fossil staat garant voor kwaliteit en stijl, en met de kleurnaam "Black" past deze zonnebril perfect bij elke outfit.

Met de 3100/S van Fossil maak je een fashion statement en ben je altijd klaar voor de zon. Bestel deze trendy zonnebril vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies