Fossil

3099/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Fossil
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3099/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rond

De 3099/S zonnebril van Fossil is een stijlvolle keuze voor volwassenen. Met zijn zwarte kunststof lens en montuur, straalt deze zonnebril een tijdloze elegantie uit. Het volledig omrande montuur geeft een klassieke uitstraling, terwijl de ronde vorm een vleugje speelsheid toevoegt.

Naast zijn esthetische waarde biedt de 3099/S zonnebril ook praktische voordelen. De kunststof lens biedt 100% UV-bescherming, waardoor je ogen beschermd blijven tegen schadelijke zonnestralen. De kunststof pootjes zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat je de zonnebril de hele dag door kunt dragen zonder ongemak.

Met zijn merknaam "Fossil" en productcode "3099/S" straalt deze zonnebril kwaliteit en vakmanschap uit. De merkkleurnaam "Black" benadrukt de tijdloze en veelzijdige uitstraling van deze zonnebril, die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de 3099/S zonnebril van Fossil de ideale keuze. Met zijn zwarte kunststof lens, volledig omrand montuur en ronde vorm, biedt deze zonnebril een tijdloze elegantie die nooit uit de mode raakt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies