Fossil

2101/G/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Paars
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Metaal
Merk Fossil
Merk kleurnaam Black
Merk product code 2101/G/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Cat eye

De 2101/G/S zonnebril van Fossil is een stijlvolle keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Met zijn paarse lens en volledig omrande cat eye-vorm, voegt deze zonnebril een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Deze zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, zowel voor de lens als het montuur. Dit zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. De pootjes zijn gemaakt van metaal, wat een extra vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Met 100% UV-bescherming ben je goed beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, een wandeling maakt in de stad of gewoon geniet van een zonnige dag, deze zonnebril beschermt je ogen op een stijlvolle manier.

De 2101/G/S zonnebril is onderdeel van de Black collectie van Fossil. Met zijn merknaam en productcode prominent aanwezig, laat deze zonnebril zien dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Voeg deze must-have accessoire toe aan je collectie en straal met elke stap die je zet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies