Emporio Armani

0EA4191U Rubberised Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Rubber
Materiaal pootjes Rubber
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Rubberised Grey
Merk product code 0EA4191U
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De 0EA4191U zonnebril van Emporio Armani is een stijlvolle keuze voor heren. Met zijn rechthoekige vorm en volledig omrand montuur, straalt deze zonnebril een moderne en trendy uitstraling uit.

De zwarte kunststof lens biedt niet alleen een coole look, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-stralen. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming, zelfs op zonnige dagen.

Het montuur en de pootjes van deze zonnebril zijn gemaakt van rubber, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De rubberised grijze kleur van het merk geeft een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze zonnebril.

Met de 0EA4191U zonnebril van Emporio Armani ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar loop je ook in stijl. Voeg deze trendy accessoire toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies