Emporio Armani

0EA4186 Shiny Transparent Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Acetaat
Materiaal pootjes Acetaat
Merk Emporio Armani
Merk kleurnaam Shiny Transparent Brown
Merk product code 0EA4186
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De 0EA4186 zonnebril van Emporio Armani is een stijlvolle keuze voor volwassenen. Met een volledig omrand montuur en rechthoekige vorm, geeft deze zonnebril een moderne uitstraling aan elke outfit.

De bruine kunststof lenzen bieden niet alleen een trendy look, maar bieden ook 100% UV-bescherming. Zo kun je met een gerust hart genieten van de zon, wetende dat je ogen goed beschermd zijn.

Het montuur van de zonnebril is gemaakt van hoogwaardig acetaat, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort tijdens het dragen. De pootjes zijn ook gemaakt van acetaat en bieden een goede pasvorm voor langdurig draagplezier.

Emporio Armani staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze zonnebril. De merkkleur, Shiny Transparent Brown, voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de 0EA4186 zonnebril ben je niet alleen beschermd tegen de zon, maar zie je er ook nog eens fantastisch uit. Voeg deze eyecatcher toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies