Carrera

CARRERA 1014/S Matte Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Polyamide
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Polyamide
Materiaal pootjes Polyamide
Merk Carrera
Merk kleurnaam Matte Black
Merk product code 1014/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Piloot

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect bij jouw outfit past? Dan is de CARRERA 1014/S een absolute must-have voor dames. Met zijn zwarte lens en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril klasse en elegantie uit.

De CARRERA 1014/S is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm, waardoor je de zonnebril de hele dag door kunt dragen zonder enige irritatie.

De polycarbonaat lens biedt niet alleen een uitstekende UV-bescherming van 100%, maar zorgt ook voor een helder en scherp zicht. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen.

De CARRERA 1014/S is afkomstig van het bekende merk Carrera, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De matte zwarte kleur geeft deze zonnebril een moderne uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Met zijn pilootvormige design is de CARRERA 1014/S een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Of je nu een casual of een formele look wilt creëren, deze zonnebril voegt altijd een vleugje glamour toe aan je outfit.

Wacht niet langer en voeg de CARRERA 1014/S toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming voor je ogen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies