Carrera

1034/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Kunststof
Merk Carrera
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1034/S
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Piloot

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect is voor volwassenen? Dan is de 1034/S van Carrera de ideale keuze voor jou. Met zijn bruine lens en volledig omrand montuur straalt deze zonnebril klasse uit. Het materiaal van zowel de lens, het montuur als de pootjes is hoogwaardig kunststof, waardoor de bril lichtgewicht en comfortabel is om te dragen.

De 1034/S zonnebril van Carrera is niet alleen modieus, maar biedt ook uitstekende UV-bescherming. Met een UV-bescherming van 100% ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Of je nu op het strand bent, aan het wandelen of gewoon geniet van een zonnige dag, deze zonnebril beschermt je ogen altijd.

De vorm van de 1034/S is geïnspireerd op de klassieke pilootstijl, waardoor hij tijdloos en veelzijdig is. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt laten opvallen met een trendy look, deze zonnebril past perfect bij elke gelegenheid. Het merk Carrera staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de 1034/S zonnebril bewijzen ze dat opnieuw.

Met de zwarte kleurnaam en productcode "1034/S" is deze zonnebril een echte eyecatcher. Voeg een vleugje elegantie en allure toe aan je outfit met deze prachtige zonnebril van Carrera. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming met de 1034/S zonnebril.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies