Adidas

SP0014 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Bruin
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Adidas
Merk kleurnaam Brown
Merk product code SP0014
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

De SP0014 zonnebril van Adidas is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy accessoire. Met een rechthoekige vorm en een volledig omrand montuur, geeft deze zonnebril een moderne uitstraling aan elke outfit.

De bruine kunststof lens van de SP0014 biedt niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar zorgt ook voor een helder en scherp zicht. Het kunststof montuur en de plastic pootjes zorgen voor duurzaamheid en comfort, zodat je de hele dag door kunt genieten van deze zonnebril.

Met een merknaam als Adidas weet je dat je kwaliteit en stijl krijgt. De bruine kleur van deze zonnebril geeft een subtiele en elegante touch aan je look. De SP0014 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een zonnebril die zowel functioneel als modieus is.

Met 100% UV-bescherming hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke stralen. Deze zonnebril beschermt je ogen tegen de zon, terwijl je er tegelijkertijd geweldig uitziet. Met de SP0014 zonnebril van Adidas ben je klaar voor elke zonnige dag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies