Adidas

SP0014 grey/other / green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Groen
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Adidas
Merk kleurnaam grey/other / green
Merk product code SP0014
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de SP0014 van Adidas een absolute must-have! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn groene lens en rechthoekige vorm geeft deze bril je een moderne en stijlvolle uitstraling.

De SP0014 is gemaakt van hoogwaardig kunststof, zowel voor de lens als het montuur en de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak. De volledig omrande montuurstijl voegt een vleugje elegantie toe aan je look, terwijl de grijze/andere/groene kleurnaam van Adidas een unieke en trendy uitstraling geeft.

Naast stijlvolle looks biedt de SP0014 ook uitstekende bescherming voor je ogen. Met 100% UV-bescherming ben je beschermd tegen schadelijke zonnestralen, waardoor je zonder zorgen van de zon kunt genieten. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of gewoon onderweg bent, deze zonnebril houdt je ogen veilig en gezond.

Met de SP0014 van Adidas hoef je geen compromis te sluiten tussen stijl en functionaliteit. Deze zonnebril combineert het beste van beide werelden en biedt jou de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken. Bestel nu en geniet van de ultieme zomerse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies