Adidas

SP0006 matte black / smoke

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Plastic
Merk Adidas
Merk kleurnaam matte black / smoke
Merk product code SP0006
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming Ja, 100%
Vorm Rechthoekig

Op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect is voor volwassenen? Dan is de SP0006 van Adidas de ideale keuze voor jou. Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een rechthoekige vorm, waardoor hij een trendy en eigentijdse uitstraling heeft.

De SP0006 heeft een volledig omrand montuur, gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een comfortabele pasvorm. De matte zwarte kleur van het montuur in combinatie met de smoke gekleurde lenzen geeft deze zonnebril een stoere en moderne look.

De lenzen van de SP0006 zijn gemaakt van polycarbonaat, een materiaal dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en uitstekende UV-bescherming. Met 100% UV-bescherming ben je verzekerd van optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Niet alleen biedt de SP0006 geweldige bescherming, maar hij is ook nog eens ontworpen met oog voor detail. De pootjes van deze zonnebril zijn gemaakt van plastic en dragen bij aan het lichte gewicht en het comfortabele gevoel tijdens het dragen.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel trendy als functioneel is, dan is de SP0006 van Adidas de perfecte keuze voor jou. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige materialen en uitstekende UV-bescherming, zal deze zonnebril zeker een favoriet worden in je collectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies