Trixie

Toiletry bag Mr. Monkey Mr. Monkey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 12 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Monkey
Merk product code 21-219
Serie Mr Monkey
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

De Toilettas Mr. Monkey is perfect voor kinderen die hun eigen persoonlijke stijl willen laten zien, zelfs in de badkamer. Met een breedte van 20 cm en een hoogte van 12 cm biedt deze toilettas voldoende ruimte voor al hun toiletartikelen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze toilettas duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en de Mr. Monkey-collectie is geen uitzondering. Met de ritssluiting kunnen kinderen gemakkelijk toegang krijgen tot hun toiletartikelen en blijven deze veilig opgeborgen tijdens het reizen of in de badkamer.

De Toilettas Mr. Monkey maakt deel uit van de geliefde Mr. Monkey-serie van Trixie. Met het vrolijke ontwerp en de levendige kleuren is deze toilettas een echte blikvanger. De merkkleurnaam "Mr. Monkey" en de merkproductcode "21-219" geven deze toilettas een uniek karakter.

Of het nu thuis is in de badkamer of onderweg tijdens een vakantie, deze toilettas is de perfecte metgezel voor kinderen. Het biedt niet alleen voldoende ruimte voor al hun toiletartikelen, maar zorgt er ook voor dat ze er stijlvol uitzien terwijl ze zichzelf verzorgen. Bestel vandaag nog de Toilettas Mr. Monkey en laat uw kinderen genieten van een leuke en praktische toevoeging aan hun dagelijkse routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies