Trixie

Toiletry bag Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 12 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 21-213
Serie Mr Lion
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

De Toilettas Mr. Lion is perfect voor kinderen die hun eigen persoonlijke stijl willen laten zien, zelfs in de badkamer. Met een breedte van 20 cm en een hoogte van 12 cm biedt deze toilettas voldoende ruimte voor al hun essentiële toiletartikelen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, is deze toilettas zowel duurzaam als stijlvol.

Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en de Mr. Lion-collectie is geen uitzondering. Met de kenmerkende kleurnaam "Mr. Lion" en de productcode "21-213" is deze toilettas een echte eyecatcher. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, terwijl het ontwerp van de toilettas perfect past bij elke badkamerinrichting.

Of het nu thuis is of op reis, deze toilettas is een must-have accessoire voor kinderen. Met zijn handige formaat en stijlvolle uitstraling is de Toilettas Mr. Lion de perfecte metgezel voor elke kleine avonturier. Bestel vandaag nog en geef uw kinderen de kans om hun eigen persoonlijke stijl te laten zien, zelfs tijdens het tandenpoetsen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies