Trixie

Toiletry bag Mr. Crocodile Mr. Crocodile

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 12 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Crocodile
Merk product code 21-215
Serie Mr Crocodile
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

De Toilettas Mr. Crocodile is perfect voor kinderen die hun eigen persoonlijke stijl willen laten zien, zelfs in de badkamer. Met een breedte van 20 cm en een hoogte van 12 cm biedt deze toilettas voldoende ruimte voor al hun toiletartikelen. Gemaakt van katoen, voelt deze tas zacht en comfortabel aan, perfect voor de gevoelige huid van kinderen.

Deze toilettas is ontworpen door het bekende merk Trixie en behoort tot de Mr. Crocodile serie. Met de opvallende kleur en het leuke krokodillenontwerp is deze tas zeker een favoriet bij kinderen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alle spullen veilig opgeborgen blijven, zelfs als de tas onderweg is.

Niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Deze toilettas past perfect in elke badkamer en voegt een speels tintje toe aan de ruimte. Laat je kinderen genieten van hun eigen persoonlijke stijl met de Toilettas Mr. Crocodile van Trixie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies