The Little Green Bag

Wash Bag Eira Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal Nylon
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Grey
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

De Wash Bag Eira is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle make-up tas. Met een breedte van 28 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 17 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal en ontworpen door het bekende merk The Little Green Bag, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De grijze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur.

De Wash Bag Eira is niet alleen ruim, maar ook georganiseerd. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je al je make-up producten netjes opbergen en gemakkelijk terugvinden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

Met een volume van 3 liter is deze make-up tas compact genoeg om mee te nemen op reis, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon je dagelijkse make-up routine wilt organiseren, de Wash Bag Eira is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je badkamer met de Wash Bag Eira. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en trendy make-up opbergoplossing!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies