Reisenthel

Wrapcosmetic Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Zwart
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een handig en stijlvol make-up tasje? Dan is de Wrapcosmetic van Reisenthel perfect voor jou! Dit make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10 cm. Het is speciaal ontworpen voor volwassenen en gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het ook nog eens duurzaam is.

Met de Wrapcosmetic heb je altijd al je make-up benodigdheden binnen handbereik. Het tasje heeft twee binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je make-up georganiseerd kunt opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende lippenstiften of kwasten! Daarnaast is de Wrapcosmetic voorzien van een handige gespsluiting, zodat je make-up veilig opgeborgen blijft.

Niet alleen is de Wrapcosmetic praktisch, maar het ziet er ook nog eens geweldig uit. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en de Wrapcosmetic is daar geen uitzondering op. Met de kleur zwart past dit make-up tasje perfect bij elke outfit en elke woonruimte, zoals de badkamer.

Maar dat is nog niet alles! De Wrapcosmetic is ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met dit make-up tasje hoef je geen concessies te doen op het gebied van stijl, functionaliteit en milieubewustzijn.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Wrapcosmetic van Reisenthel! Met dit make-up tasje heb je alles wat je nodig hebt om er altijd op je best uit te zien, waar je ook bent.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies