Reisenthel

Wrapcosmetic Twist Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Silver
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Gesp
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Wrapcosmetic van Reisenthel perfect voor jou. Deze make-up tas behoort tot de categorie Make-up tasjes en heeft een eigentijds ontwerp dat zowel volwassenen als tieners zal aanspreken.

De Wrapcosmetic heeft een afmeting van 26 cm breed, 10 cm hoog en 3 cm diep, waardoor er voldoende ruimte is voor al je make-up essentials. Het materiaal van deze tas is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Met de handige gespsluiting blijft je make-up veilig opgeborgen, zelfs als je onderweg bent. Daarnaast beschikt deze tas over 2 binnenvakken met ritssluiting, zodat je je make-up georganiseerd kunt houden en gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

De Wrapcosmetic in de kleur Twist Silver is een ware eyecatcher. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze make-up tas is daar geen uitzondering op. Of je nu op reis bent of gewoon je make-up wilt organiseren in je badkamer, deze tas is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en voeg de Wrapcosmetic van Reisenthel toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van een stijlvolle en praktische make-up tas die ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies