Reisenthel

Toiletbag XL Twist Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Coffee
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Ben je op zoek naar een ruime en praktische toilettas? Dan is de Toiletbag XL van Reisenthel perfect voor jou! Deze make-up tas is ideaal voor volwassenen en heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 23 cm. Met een volume van 4 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je favoriete beautyproducten.

De Toiletbag XL is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en met de Twist Coffee kleur voegt deze tas ook nog eens een stijlvolle touch toe aan je reisuitrusting.

Wat deze toilettas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met 3 binnenvakken met ritssluiting en 4 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of het nu gaat om make-up, verzorgingsproducten of accessoires, je kunt alles gemakkelijk terugvinden dankzij de slimme indeling van deze tas.

De Toiletbag XL sluit met een stevige ritssluiting, zodat je spullen veilig opgeborgen zijn tijdens het reizen. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg of gewoon je dagelijkse essentials wilt organiseren, deze toilettas is een must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies