Reisenthel

Multicase Signature Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Navy
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.5 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Multicase van Reisenthel perfect voor jou! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een breedte van 21 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm. Met een volume van 1.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Multicase is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy uitstraling. Het materiaal van dit tasje is gemaakt van duurzaam polyester, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een moderne en elegante look.

Dit make-up tasje is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft. Daarnaast heeft het tasje 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je je make-up georganiseerd kunt houden. Of je nu thuis bent of onderweg, de Multicase is de ideale metgezel voor in de badkamer.

Met de Multicase van Reisenthel heb je altijd je favoriete make-up binnen handbereik. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle make-up routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies