Reisenthel

Cosmeticpouch M Rhombus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Rhombus Black
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

De Cosmeticpouch M is een perfecte make-up tas voor volwassenen. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal en heeft een ritssluiting voor veilige opslag van al uw make-up benodigdheden. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze tas is geen uitzondering. De tas heeft een stijlvolle Rhombus Black kleur die perfect past bij elke badkamer.

Deze make-up tas is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor op reis. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen in uw bagage. De tas biedt voldoende ruimte voor al uw make-up benodigdheden, zodat u er altijd op uw best uitziet, waar u ook bent.

De Cosmeticpouch M is een must-have voor elke vrouw die haar make-up georganiseerd en veilig wil bewaren. Het is de perfecte aanvulling op uw badkameraccessoires en zal zeker indruk maken op uw vrienden en familie. Bestel vandaag nog en geniet van de kwaliteit en duurzaamheid van Reisenthel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies