Rains

Travel Organizer Pink Sky

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Pink Sky
Merk product code 16100
Opberg opties 1 open buitenvak
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle reisorganizer? Dan is de Travel Organizer van Rains perfect voor jou! Deze make-up tas is speciaal ontworpen voor dames en biedt een praktische oplossing voor het organiseren van al je make-up benodigdheden.

Deze Travel Organizer is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal en heeft een elegante zwarte hardware. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Pink Sky" voegt deze organizer ook nog eens een vleugje kleur toe aan je reisaccessoires.

Met zijn handige ritssluiting is deze tas gemakkelijk te openen en te sluiten. Daarnaast biedt de Travel Organizer ook nog een extra opbergmogelijkheid met het open buitenvak. Zo kun je al je make-up spullen netjes en geordend houden tijdens het reizen.

Deze Travel Organizer heeft een unieke merk product code van 16100, waardoor je zeker weet dat je een authentiek Rains product in handen hebt. Of je nu op vakantie gaat of gewoon je dagelijkse make-up wilt organiseren, deze tas is de perfecte metgezel voor elke fashion-forward dame.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies