MATT NAT

Blair Vintage Case Chili Matte Nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Chili Matte Nickel
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Blair Vintage Case van Matt Nat precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 23 cm breed, 10 cm diep en 10 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Blair Vintage Case is speciaal ontworpen voor dames en heeft een tijdloos ontwerp dat perfect past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Gemaakt van vegan kunstleer, draagt deze tas ook bij aan een duurzame en diervriendelijke levensstijl.

Met het handige ritssluitingssysteem kun je gemakkelijk bij al je make-upproducten. Of je nu thuis bent of onderweg, deze tas is je ideale metgezel. Bovendien is de Blair Vintage Case perfect voor gebruik in de badkamer, waardoor je je make-up georganiseerd en binnen handbereik kunt houden.

De Matt Nat Blair Vintage Case is onderdeel van de Vintage serie, wat betekent dat het een tijdloos ontwerp heeft dat nooit uit de mode raakt. Met de merknaam "Chili Matte Nickel" straalt deze tas ook een vleugje luxe uit. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geef je make-upcollectie een upgrade met deze prachtige make-up tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies