Kipling

Creativity S Light Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Light Sand
Merk product code KPK01864W58
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Creativity S van Kipling perfect voor jou! Deze make-up tas behoort tot de categorie Make-up tasjes en heeft een eigentijds ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren aanspreekt.

De Creativity S heeft een compact formaat van 14.5 cm breed, 4 cm diep en 9.5 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk in je handtas of koffer past. Het materiaal van de tas is gemaakt van duurzaam polyamide, wat zorgt voor een lange levensduur.

Wat deze make-up tas echt speciaal maakt, is de zilverkleurige hardware en de merknaam Kipling. De licht zandkleurige kleurnaam geeft de tas een moderne uitstraling die bij elke outfit past.

De Creativity S biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je make-up essentials. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak kun je je make-up georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je make-up veilig opgeborgen blijft, zelfs als je onderweg bent. Met een inhoud van 0.3 liter is er genoeg ruimte voor al je favoriete make-upproducten.

De Creativity S make-up tas maakt deel uit van de Creativity serie van Kipling, wat staat voor kwaliteit en stijl. Waar wacht je nog op? Voeg deze trendy make-up tas toe aan je collectie en geniet van een georganiseerde en fashionable look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies