Kipling

Creativity S Brush Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Brush Blue
Merk product code KPK01864V35
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l

Ben je op zoek naar een handig make-up tasje dat perfect bij jouw stijl past? Dan is de Creativity S van Kipling precies wat je nodig hebt! Dit trendy make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en heeft een breedte van 14.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 9.5 cm. Met een volume van 0.3 l biedt dit tasje voldoende ruimte voor al jouw favoriete make-up producten.

De Creativity S is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal en heeft een stijlvolle zilverkleurige hardware. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat dit make-up tasje lang meegaat. De kleur van dit tasje is Brush Blue, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

Dit make-up tasje is ontworpen met handige opberg opties, waaronder een open binnenvak en een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je make-up georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je make-up veilig opgeborgen blijft, zelfs als je onderweg bent.

De Creativity S behoort tot de populaire serie Creativity van Kipling. Met dit make-up tasje kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke stijl creëren. Of je nu een avondje uit gaat of op reis bent, dit tasje is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Creativity S van Kipling toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van een praktisch en trendy make-up tasje dat jouw beauty routine naar een hoger niveau tilt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies