Kipling

Agot Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPK1336396V1
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Agot
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een trendy make-up tas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Agot make-up tas van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 14.5 cm diep en 14 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials. De tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De Agot make-up tas heeft een ritssluiting, waardoor je je make-up veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de tas ook handige opberg opties, zoals een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je make-up georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt.

Deze make-up tas maakt deel uit van de Agot serie van Kipling en heeft een volume van 3 liter. Of je nu thuis bent of onderweg, deze tas is perfect voor gebruik in de badkamer. Met zijn trendy stijl en het merk kleurnaam "Blue Bleu 2" is de Agot make-up tas een must-have accessoire voor elke fashionista.

Wacht niet langer en voeg de Agot make-up tas van Kipling toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle manier om je make-up op te bergen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies