Kipling

Agot Pep Un Black Peppery

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Peppery
Merk product code KPKI398078S1
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Agot
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een trendy make-up tas die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Agot Pep Un van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 14.5 cm diep en 14 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Agot Pep Un is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en met de kleurnaam "Black Peppery" is deze tas een echte eyecatcher.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je make-up veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de Agot Pep Un ook nog een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, zodat je al je spullen georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 3 liter is deze tas compact genoeg om mee te nemen in je handtas of koffer, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten. Of je nu onderweg bent of jezelf klaarmaakt in de badkamer, de Agot Pep Un is de perfecte metgezel voor elke volwassene die van mode houdt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies