Herschel Supply Co.

Chapter Black Grid Gargoyle Sun Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.2 cm
Diepte 11.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24.1 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Grid Gargoyle Sun Orange
Merk product code 10039
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Chapter
Type sluiting Ritssluiting

Met de Chapter make-up tas van Herschel Supply Co. heb je altijd al je beauty essentials bij de hand. Dit stijlvolle tasje is perfect voor volwassenen en heeft een afmeting van 15.2 cm breed, 11.4 cm diep en 24.1 cm hoog. Het is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en de kleur hardware is zwart.

De Chapter make-up tas is onderdeel van de gelijknamige serie en heeft een trendy uitstraling. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam van deze tas is Black Grid Gargoyle Sun Orange en de product code is 10039.

Deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je make-up benodigdheden. Het heeft een ritssluiting en beschikt over 1 buitenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak. Zo kun je je make-up georganiseerd en overzichtelijk opbergen.

Met de Chapter make-up tas van Herschel Supply Co. ben je altijd klaar voor een touch-up, waar je ook bent. Bestel deze trendy tas vandaag nog en neem je favoriete make-up producten overal mee naartoe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies