Herschel Supply Co.

Chapter Copen Blue Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.2 cm
Diepte 11.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24.1 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Copen Blue Crosshatch
Merk product code 10039
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Chapter
Type sluiting Ritssluiting

De Chapter make-up tas van Herschel Supply Co. is een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 15.2 cm breed, 11.4 cm diep en 24.1 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up benodigdheden. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zwarte hardware voegt een stijlvolle touch toe.

De Chapter tas heeft een ritssluiting, waardoor je make-up veilig en georganiseerd blijft. Daarnaast heeft de tas een handig buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak voor extra opbergmogelijkheden. Of je nu onderweg bent of je make-up wilt organiseren in je badkamer, deze tas biedt de perfecte oplossing.

Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Chapter tas is onderdeel van de gelijknamige serie en heeft de kleurnaam "Copen Blue Crosshatch". Met de productcode 10039 weet je zeker dat je een authentiek Herschel product in handen hebt.

Kortom, de Chapter make-up tas is een praktische en trendy keuze voor volwassenen. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzaam materiaal en stijlvolle design, is deze tas een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies