Fjallraven

Travel Toiletry Bag Dark Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 17 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 35% Organisch katoen, Gerecycled polyester 65%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Grey
Merk product code F25513
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een handige reistoilettas? Dan is de Travel Toiletry Bag van Fjallraven precies wat je nodig hebt. Deze make-up tas is perfect voor volwassenen die graag georganiseerd en stijlvol willen reizen.

Deze toilettas heeft een breedte van 26 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentiële toiletartikelen. Het duurzame ontwerp is gemaakt van 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester, wat bijdraagt aan een betere wereld.

Met een volume van 3 liter biedt deze tas voldoende opbergruimte voor al je make-up en toiletartikelen. De tas heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je alles netjes en overzichtelijk opbergen.

De Travel Toiletry Bag is waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lekkende flessen of tubes. Het materiaal is ook gemakkelijk schoon te maken met een zachte borstel en lauwwarm water.

Deze make-up tas is voorzien van zilverkleurige hardware en heeft een stoere donkergrijze kleur. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze toilettas is daar geen uitzondering op. Met het G-1000 keurmerk weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit in handen hebt.

Of je nu op reis gaat of gewoon je badkamer wilt organiseren, de Travel Toiletry Bag is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle reiservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies