Fjallraven

Travel Toiletry Bag Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 17 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Gerecycled polyester 65%, Organisch katoen 35%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F25513
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken, 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

De Travel Toiletry Bag van Fjallraven is een must-have accessoire voor volwassenen die graag georganiseerd en stijlvol willen reizen. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 17 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je toiletartikelen. Het duurzame ontwerp is gemaakt van gerecycled polyester (65%) en organisch katoen (35%), waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu.

Deze toilettas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Het heeft ook verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, twee open binnenvakken en een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je toiletartikelen gemakkelijk organiseren en snel vinden wat je nodig hebt.

De Travel Toiletry Bag heeft een waterafstotende eigenschap, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages in je bagage. Het zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de navy kleur een tijdloze uitstraling heeft.

Met een volume van 3 liter is deze toilettas compact genoeg om in je bagage te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële toiletartikelen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken met een zachte borstel en lauwwarm water.

Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Travel Toiletry Bag van Fjallraven is de perfecte metgezel om je toiletartikelen georganiseerd en stijlvol te houden. Bestel vandaag nog en geniet van een stressvrije reis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies