Fjallraven

Kanken Gear Bag Arctic Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 12 cm
Keurmerken G-1000
Materiaal 65% Gerecycled polyester, 35% Organisch katoen
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Arctic Green
Merk product code F25862
Opberg opties 2 open binnenvakken
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle make-up tas? Dan is de Kanken Gear Bag van Fjallraven precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Kanken Gear Bag is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzame materialen. Het gerecyclede polyester en organisch katoen zorgen ervoor dat deze tas niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. Bovendien is de tas waterafstotend, waardoor je make-up veilig blijft, zelfs in vochtige omstandigheden.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, en de 2 open binnenvakken bieden extra opbergmogelijkheden. Of je nu thuis bent of onderweg, deze tas is perfect voor gebruik in de badkamer of waar je maar wilt.

De Kanken Gear Bag maakt deel uit van de populaire Kanken serie van Fjallraven. Met de merkkleur Arctic Green en de merkproductcode F25862 is deze tas niet alleen praktisch, maar ook nog eens trendy. Het G-1000 keurmerk garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Om de tas schoon te maken, kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken. Zo blijft de Kanken Gear Bag er altijd als nieuw uitzien. Waar wacht je nog op? Voeg deze geweldige make-up tas toe aan je collectie en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies