Fjallraven

Gear Bag Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 14 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal 35% Organisch katoen, 65% Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Navy
Merk product code F24213
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

De Gear Bag van Fjallraven is een must-have accessoire voor volwassenen in de categorie Make-up tasjes. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 14 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Gemaakt van 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester, is deze tas niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het materiaal is waterafstotend, waardoor je make-up veilig blijft, zelfs in vochtige omstandigheden.

De Gear Bag heeft een ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je make-up. Het heeft ook opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je make-up georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt. De gunmetal kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp van de tas.

Deze tas is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecyclede en organische materialen, draagt het bij aan een duurzamere wereld. Het heeft ook het G-1000 keurmerk, wat aangeeft dat het voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

De Gear Bag is perfect voor gebruik in de badkamer. Het compacte formaat van 2 liter maakt het gemakkelijk om mee te nemen op reis of in je handtas. Om het schoon te maken, kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken. Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische functies is deze tas een must-have voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies