Fjallraven

Gear Bag Large Dark Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Organisch, Gerecycled
Hoogte 19 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal 35% Organisch katoen, 65% Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Olive
Merk product code F24214
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

De Gear Bag Large van Fjallraven is een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 10 cm diep en 19 cm hoog, biedt deze make-up tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame ontwerp van deze tas is gemaakt van 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester, waardoor het zowel milieuvriendelijk als stijlvol is.

De Gear Bag Large is voorzien van een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Het heeft ook een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, waardoor je georganiseerd kunt blijven. De gunmetal kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Deze make-up tas is gemaakt van G-1000 materiaal en is waterafstotend, waardoor het perfect is voor gebruik in de badkamer. Het heeft ook een volume van 4 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je favoriete make-upproducten. De tas is gemakkelijk schoon te maken met een zachte borstel en lauwwarm water.

Met zijn merknaam Fjallraven en kleurnaam Dark Olive, straalt de Gear Bag Large stijl en kwaliteit uit. Het is een praktische en trendy keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame make-up tas. Bestel vandaag nog jouw Gear Bag Large en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies