Fjallraven

Gear Bag Large Dark Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Organisch, Gerecycled
Hoogte 19 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal 35% Organisch katoen, 65% Gerecycled polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Grey
Merk product code F24214
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

De Gear Bag Large van Fjallraven is een must-have accessoire voor volwassenen in de categorie Make-up tasjes. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 19 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Gemaakt van 35% organisch katoen en 65% gerecycled polyester, is deze tas niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam.

De Gear Bag Large is voorzien van een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft. Het heeft ook een waterafstotende eigenschap, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele morsingen in de badkamer. De gunmetal kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De tas heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je make-up georganiseerd houden en gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. Het volume van 4 liter biedt voldoende ruimte voor al je favoriete make-upproducten.

De Gear Bag Large is gemaakt van G-1000 materiaal en heeft het keurmerk van Fjallraven. Het is gemakkelijk schoon te maken met een zachte borstel en lauwwarm water. De tas is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk dankzij het gebruik van organisch katoen en gerecycled polyester.

Met zijn donkergrijze kleur en stijlvolle design is de Gear Bag Large van Fjallraven de perfecte aanvulling op je badkamer. Bestel nu en houd je make-up georganiseerd en binnen handbereik!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies