Cabaia

Travelkit Tu Lombard Street Lombard Street

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Lombard Street
Merk product code CAB269EZPR
Volume 5 l
Woonruimte Badkamer

Met de Travelkit Tu Lombard Street van Cabaia heb je het perfecte make-up tasje voor onderweg. Dit trendy tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 27 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 32 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Travelkit Tu Lombard Street duurzaam en van hoge kwaliteit. Het merk Cabaia staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en dit tasje is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Lombard Street" en de merk product code "CAB269EZPR" straalt dit tasje klasse uit.

Niet alleen is dit make-up tasje praktisch en mooi, het heeft ook een volume van 5 liter. Dit betekent dat je al je favoriete make-up producten gemakkelijk kunt meenemen, waar je ook naartoe gaat. Of je nu op reis bent of gewoon je make-up wilt organiseren in de badkamer, de Travelkit Tu Lombard Street is de ideale metgezel.

Daarnaast is dit tasje ook nog eens milieuvriendelijk. Met keurmerken zoals Certified B Corporation en EVE VEGAN, kun je met een gerust hart genieten van je make-up routine, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Kortom, de Travelkit Tu Lombard Street van Cabaia is het perfecte make-up tasje voor de moderne volwassene. Met zijn ruime formaat, trendy design en milieuvriendelijke kenmerken, is dit tasje een must-have voor elke fashion-forward individu. Bestel nu en neem je make-up overal mee naartoe in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies