Cabaia

Travel Kit Ku Damn Ku Damn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Ku Damn
Merk product code CAB223NDMQ
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Travel
Type sluiting Ritssluiting

Met de Travel Kit Ku Damn van Cabaia heb je altijd al je make-up benodigdheden bij de hand. Dit handige make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en is perfect voor volwassenen die onderweg willen blijven stralen. Het tasje heeft een breedte van 25 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 18.5 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je favoriete make-up producten.

De Travel Kit Ku Damn is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het tasje is voorzien van een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft tijdens het reizen. Daarnaast heeft het tasje één open binnenvak, zodat je je make-up gemakkelijk kunt organiseren.

Wat deze Travel Kit extra bijzonder maakt, is het merk Cabaia. Cabaia staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Travel Kit Ku Damn is daar geen uitzondering op. Het tasje heeft een stoere zwarte kleur hardware en is onderdeel van de "Ku Damn" kleurnaam van het merk. Met de merkproductcode CAB223NDMQ weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Als kers op de taart is de Travel Kit Ku Damn ook nog eens gecertificeerd door Certified B Corporation en EVE VEGAN. Dit betekent dat het tasje voldoet aan strenge duurzaamheids- en veganistische normen. Met deze Travel Kit ben je niet alleen goed voorbereid op je reizen, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Kortom, de Travel Kit Ku Damn is het perfecte make-up tasje voor volwassenen die graag georganiseerd en duurzaam willen reizen. Met voldoende ruimte, hoogwaardige materialen en een stijlvol design is dit tasje een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en neem je make-up overal mee naartoe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies