Cabaia

Travel Kit City Avenue Du 9 Juillet City Avenue Du 9 Juillet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam City Avenue Du 9 Juillet
Merk product code CAB743HDWF
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Travel
Type sluiting Ritssluiting

Met de Travel Kit City Avenue Du 9 Juillet van Cabaia heb je altijd al je make-up benodigdheden bij de hand. Dit stijlvolle make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is perfect voor volwassenen die onderweg zijn. De afmetingen van de tas zijn 25 cm breed, 11 cm diep en 18.5 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je favoriete make-up producten.

Dit make-up tasje is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is Cabaia een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en is het gecertificeerd als een B Corporation. Daarnaast is het tasje ook veganistisch, wat betekent dat het geen dierlijke materialen bevat.

De City Avenue Du 9 Juillet is een unieke kleurnaam die perfect past bij de stijlvolle uitstraling van dit make-up tasje. De zwarte hardware zorgt voor een elegante touch. Het tasje heeft een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft tijdens het reizen.

Met één open binnenvak biedt dit make-up tasje voldoende opbergmogelijkheden voor al je make-up essentials. Of je nu op vakantie gaat of gewoon onderweg bent, de Travel Kit City Avenue Du 9 Juillet is de ideale metgezel voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies