Cabaia

Travel Kit Adventurer Unter Den Linden Unter Den Linden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Unter Den Linden
Merk product code CAB724HQZT
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Travel
Type sluiting Ritssluiting

Met de Travel Kit Adventurer Unter Den Linden van Cabaia ben je helemaal klaar voor je volgende avontuur. Deze make-up tas is perfect voor volwassenen die graag georganiseerd en stijlvol willen reizen. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas ook bij aan een duurzamere wereld.

De Travel Kit Adventurer Unter Den Linden heeft een afmeting van 25 cm breed, 11 cm diep en 18.5 cm hoog. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je koffer of handbagage. De zwarte hardware geeft een stoere uitstraling aan de tas.

Deze make-up tas is onderdeel van de Travel serie van Cabaia en is voorzien van een handige ritssluiting. Het merk Cabaia staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleurnaam "Unter Den Linden" geeft een vleugje elegantie aan deze tas.

Met één open binnenvak biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor al je make-up en verzorgingsproducten. Of je nu op reis gaat of gewoon je dagelijkse essentials wilt organiseren, deze Travel Kit Adventurer Unter Den Linden is de perfecte metgezel.

Als kers op de taart is deze make-up tas gecertificeerd door B Corporation en EVE VEGAN, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Travel Kit Adventurer Unter Den Linden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies