Cabaia

Travel Kit Adventurer Hollywood Boulevard Hollywood Boulevard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Hollywood Boulevard
Merk product code CAB497CEPT
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Travel
Type sluiting Ritssluiting

Met de Travel Kit Adventurer Hollywood Boulevard van Cabaia ben je helemaal klaar voor je volgende avontuur. Dit make-up tasje is perfect voor dames die graag georganiseerd en stijlvol reizen. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 18.5 cm biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je essentiële make-up producten.

De Travel Kit Adventurer Hollywood Boulevard is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het tasje is voorzien van een ritssluiting, zodat je make-up veilig opgeborgen blijft tijdens je reis. Daarnaast heeft het tasje één open binnenvak, waardoor je gemakkelijk bij je favoriete producten kunt.

Wat dit make-up tasje extra bijzonder maakt, is het merk Cabaia. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Hollywood Boulevard collectie is geen uitzondering. Met de kleurrijke en trendy uitstraling van dit tasje, voel je je als een echte ster op reis.

Naast stijlvol is de Travel Kit Adventurer Hollywood Boulevard ook nog eens verantwoord. Het tasje is gecertificeerd door B Corporation en EVE VEGAN, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je make-up routine.

Of je nu een weekendje weg gaat of een verre reis maakt, de Travel Kit Adventurer Hollywood Boulevard is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ga op avontuur in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies