Balvi

Toiletry Bag L Hedoniste Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 13.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Leer
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code RC26699
Volume 5 l

De Toiletry Bag L Hedoniste is een stijlvol make-up tasje van het merk Balvi. Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 13.8 cm diep en 15 cm hoog, biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je make-up benodigdheden. Het is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur van dit tasje is bruin, wat perfect past bij elke outfit.

Dit make-up tasje is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy oplossing om hun make-up georganiseerd te houden. Met een inhoud van 5 liter biedt de Toiletry Bag L Hedoniste voldoende ruimte voor al je favoriete make-up producten, zodat je altijd alles bij de hand hebt.

De Toiletry Bag L Hedoniste is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dit tasje is daar geen uitzondering op. Met zijn merkproductcode RC26699 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item.

Of je nu op reis gaat of gewoon je make-up georganiseerd wilt houden, de Toiletry Bag L Hedoniste is de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van de praktische en trendy eigenschappen van dit make-up tasje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies