Vans

Wm Classic Crew Wmns 3-Pack Women Black-Tropical Peach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black-Tropical Peach
Merk product code VN0A49ZFBRH1
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij je casual outfits? Dan zijn de Wm Classic Crew Wmns 3-Pack sokken voor dames van Vans precies wat je nodig hebt. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht en ademend zijn. Het merk Vans staat bekend om zijn trendy en stijlvolle ontwerpen, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. De sokken hebben een mooie zwarte kleur met subtiele tropische perzikaccenten, waardoor ze een speelse en vrouwelijke touch hebben. Met de merkproductcode VN0A49ZFBRH1 weet je zeker dat je een authentiek paar Vans-sokken in handen hebt. En het beste van alles? Je krijgt maar liefst drie paar sokken in één verpakking, zodat je altijd genoeg sokken hebt om te dragen. Bestel nu dit 3-pack van de Wm Classic Crew Wmns sokken en geef je sokkencollectie een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies