Vans

Men Checkerboard Crew II Black/Charcoal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Vans
Merk kleurnaam Black/Charcoal
Merk product code VN0A3H3NBA51

Op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij je casual outfits? Dan zijn de Men Checkerboard Crew II sokken van Vans een absolute must-have voor heren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze sokken niet alleen een zacht en ademend gevoel, maar ook een duurzame kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Met het iconische Vans-merklogo op de sokken, straal je stijl en zelfvertrouwen uit. De Black/Charcoal kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je look, terwijl de subtiele checkerboard-print een speels accent geeft. Of je nu naar een casual feestje gaat of gewoon een dagje ontspant, deze sokken passen perfect bij elke gelegenheid.

Met de productcode VN0A3H3NBA51 weet je zeker dat je de authentieke Vans-kwaliteit krijgt. Deze sokken zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun vorm en kleur te behouden, zelfs na veelvuldig wassen. Combineer ze met je favoriete sneakers en jeans voor een moeiteloos coole look.

Wacht niet langer en voeg de Men Checkerboard Crew II sokken van Vans toe aan je sokkencollectie. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies