Oroblu

Demi Bas Twins Harmonic Sok (2-pack) Marine 12 Lz22

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Marine 12 Lz22
Merk product code VOBFCF2NSS
Multipack 2-pack
Pasvorm Nauwsluitend
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Demi Bas Twins Harmonic Sokken (2-pack) van Oroblu precies wat je nodig hebt. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze heerlijk zacht en ademend zijn.

De Demi Bas Twins Harmonic Sokken hebben een nauwsluitende pasvorm, waardoor ze perfect op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens een drukke dag. Ze zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur Marine 12 Lz22, wat een vleugje elegantie toevoegt aan elke outfit.

Met het handige 2-pack kun je genieten van twee paar sokken, zodat je altijd een reservepaar bij de hand hebt. Deze sokken zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen gewassen worden op 30 graden. Zo blijven ze langdurig mooi en fris.

Maak je outfit compleet met de Demi Bas Twins Harmonic Sokken (2-pack) van Oroblu. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies