Organic Basics

Organic Cotton Color Striped Socks Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Organisch katoen
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Grey
Merk product code OB95019
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die ook nog eens goed zijn voor het milieu? Dan zijn deze Organic Cotton Color Striped Sokken van Organic Basics perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van organisch katoen, wat betekent dat ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn ze speciaal ontworpen voor dames, dus ze passen perfect bij jouw stijl.

Deze sokken hebben een mooie grijze kleur, die perfect past bij elke outfit. Het merk Organic Basics staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode OB95019 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Als het gaat om het onderhoud van deze sokken, hoef je je geen zorgen te maken. Ze kunnen eenvoudig worden gewassen op 30 graden, waardoor ze lang mooi blijven. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze Organic Cotton Color Striped Sokken en geniet van comfortabele en duurzame sokken die er ook nog eens geweldig uitzien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies