Hunter

Recycled Fleece Tall Boot Sock Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Hunter
Merk kleurnaam Navy
Merk product code UAS3400RCF

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die ook nog eens goed zijn voor het milieu? Dan zijn de Recycled Fleece Tall Boot Socks van Hunter perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hebben een stijlvolle navy kleur.

Met de Recycled Fleece Tall Boot Socks geniet je niet alleen van het comfort, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het gerecyclede materiaal zorgt ervoor dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. Hunter, een bekend merk in de mode-industrie, heeft deze sokken ontworpen met oog voor zowel stijl als duurzaamheid.

Deze sokken zijn perfect voor het dragen in hoge laarzen, dankzij hun lange lengte. Ze bieden extra warmte en comfort, waardoor je voeten de hele dag blijven genieten. Met de navy kleur passen ze bij elke outfit en voegen ze een vleugje stijl toe aan je look.

De Recycled Fleece Tall Boot Socks van Hunter hebben de productcode UAS3400RCF. Bestel ze vandaag nog en geniet van het comfort, de stijl en de duurzaamheid die deze sokken te bieden hebben!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies