Hunter

Recycled Fleece Short Boot Sock Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Hunter
Merk kleurnaam Navy
Merk product code UAS3401RCF

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu? Dan zijn de Recycled Fleece Short Boot Socks van Hunter perfect voor jou! Deze sokken zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Ze zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en hebben een trendy navy kleur, die past bij elke outfit.

Met de Recycled Fleece Short Boot Socks geniet je niet alleen van het comfort, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het gerecyclede materiaal zorgt ervoor dat er minder afval in de natuur belandt. Daarnaast is het merk Hunter bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, dus je kunt erop vertrouwen dat deze sokken lang meegaan.

Deze sokken hebben de productcode UAS3401RCF en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon lekker thuis wilt ontspannen, de Recycled Fleece Short Boot Socks bieden je het comfort dat je nodig hebt. Bestel ze vandaag nog en geniet van het beste van zowel stijl als duurzaamheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies